keskiviikko 12. marraskuuta 2014

Luotettava luomukosmetiikka

Me Natural Beautyssa rakastamme luomukosmetiikkaa ja puhumme mielellämme sen puolesta! Haluamme edistää aitoa kauneutta ja tarjoammekin kauneudenhoitoa, joka on sekä turvallista että tehokasta. Meille luomukosmetiikka on ainoa oikea vaihtoehto. Tahdomme kertoa myös Sinulle sen monista eduista. 

Luomukosmetiikka on eettistä. Sen valmistusmenetelmät ovat luontoa säästäviä ja pakkausmateriaalit pääsääntöisesti kierrätettäviä. Luomukosmetiikka on myös turvallista, sillä se sisältää keholle ja iholle turvallisia kasviraaka-aineita. Lisäksi luomukosmetiikka on aidosti tehokasta. Iho on elävä kudos, joten se tarvitsee elävää ja luonnollista ravintoa. Iho myös tunnistaa ja pystyy käyttämään luonnollisen ravinnon parhaiten hyödykseen.

Luomukosmetiikka on hoitavilta ominaisuuksiltaan todellista luksusta iholle. Se sisältää luontoäidin aitoja aarteita, kuten esimerkiksi kylmäpuristettuja kasviöljyjä, kasviuutteita, kukkaisvesiä ja eteerisiä öljyjä. Synteettisten kosmetiikkatuotteiden teho perustuu myös luonnon raaka-aineisiin, mutta ne sisältävät vain murto-osan hoitavaa ainetta, sillä niissä on esimerkiksi mineraaliöljyjä ja erilaisia muovijohdannaisia, jotka eivät kuulu kehoihimme. Synteettisten tuotteiden mineraaliöljyt, parabeenit, silikonit ja muovijohdannaiset antavat iholle hoidetulta tuntuvan pinnan, mutta ne eivät todellisuudessa ravitse tai hoida. Toisin kuin luomukosmetiikan puhtaat, täysin luonnolliset raaka-aineet. Sertifioitu luomukosmetiikka käy myös läpi tiukan seulan, sillä sitä koskee tarkat säädökset tuotteiden sisältöön liittyen. 

Luomukosmetiikka ei tue synteettisen kosmetiikan tavoin ihoa turvottavien tai kiristävien kemikaalien käyttöä, joilla luodaan hetken kestävää optista harhaa rypyttömästä ihosta. Anti-Age tuotteissaan luomukosmetiikka panostaa tehokkaisiin luonnon raaka-aineisiin, jotka oikeasti virkistävät ihon mikroverenkiertoa ja auttavat ihoa pysymään nuorekkaana, ravittuna, elastisena ja terveen värisenä. 

Lienee sanomattakin selvää, että suosimalla laadukasta luomukosmetiikkaa saat illuusioiden sijaan todellista hoitoa iholle ja vastinetta rahoille. Kuluttajat myös äänestävät kukkaroillaan ja markkinoille tuodaan sitä, mitä ihmiset ostavat. Haluatko siis antaa äänesi luonnollisen, puhtaan, turvallisen ja eettisen puolesta? Vaikutat valinnoillasi. Ei ole ollenkaan ihme, että luomukosmetiikan myynti on nykyään vahvassa kasvussa.

Valitse vain parasta ihollesi. Luonnollisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti