torstai 8. tammikuuta 2015

Vuodenvaihteen fiilistelyä

Vuosi 2015 on täällä! Tämä on se aika, kun moni pysähtyy tarkastelemaan taivaltaan ja kokoaa yhteen, mitä mennyt vuosi toi mukanaan. Menneiden muistelu onkin välillä paikallaan, sillä tapahtumien todellinen merkitys kirkastuu usein vasta jälkikäteen.

Natural Beautyn vuosi 2014 oli vaihderikas ja se on vienyt valtakadulla ennen sijaitsevista tiloista uusiin ja entistä ehompiin. Viime keväästä lähtien meidät on löytänyt kaupunkimme sydämestä, rovakadulta. Kokoonpano on kuluneen vuoden aikana hioutunut naiskolmikkoon: Jaana, Rosi ja Henna. Lisäksi hoitomenumme on täydentynyt ihastuttavalla aromahieronnalla. Uutta ja upeaa on tänäkin vuonna tuloillaan! Meillä on suuria, mutta vielä toistaiseksi salaisia suunnitelmia teitä rakkaita asiakkaitamme varten. Paljastamme vähitellen lisää matkan varrella. Pysy siis kyydissämme!



Uusi vuosi tuo vaihtuessaan mukanaan myös uusia alkuja, lupauksia ja odotuksia. Vannoitko kenties uudenvuodenlupauksessasi paremman ja lisää hyvinvointia tuottavan elämän nimeen? Hyvä! Olemme ehdottomasti sitä mieltä, että itseensä panostaminen on aina tärkeää. Kun ihminen voi hyvin, säteilee hän tätä hyvää oloaan myös ympärillensä. Itsestä huolehtiminen on siis hyvä teko myös omille läheisille. Meidän mielestämme kauneus ja hyvinvointi kulkevat käsi kädessä. Kokonaisvaltaisilla ayurvedan filosofiaan perustuvilla hoidoilla tahdomme olla apunasi edistämässä niitä molempia. Tunnelmallisessa luomukauneushoitolassamme keskitymme vain sinun hyvinvointiisi.



Menneiden muistelun ja tulevaisuuden suunnittelun lisäksi on tietenkin tärkeää muistaa elää nykyhetkessä. Loppujen lopuksi se on ainoa asia, mitä meillä on. Mennyt on jo historiaa ja tulevaisuus vielä saavuttamattomissa, mutta juuri tämä hetki on nyt ja tässä. Avataan silmämme, ollaan läsnä sekä tehdään hetkestä hyvää ja kaunista! Toivotamme teille jokaiselle rakkaudentäyteistä, onnellista, rohkeaa ja kaunista vuotta 2015!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti