torstai 18. helmikuuta 2016

Helmikuun helmet: Ihanat uutuustuotteet kokovartalon hoitoon

Huumaavan herkkullisia tuoksuja, silkkisen pehmeitä koostumuksia ja luksus raaka-aineita luonnosta. Myymälämme uudet mielitiettymme - Kivvin ja Naturadon tuotteet ovat muun muassa kaikkea tätä. Tuotteet hellivät ihoasi sekä hivelevät myös aistejasi. Ne tekevät vartalon hoidosta vastustamattoman ihanaa sekä saavat sinut rakastumaan kroppaasi!

Kivvi
Uutta sertifioitua luonnonkosmetiikkaa Latviasta, jonka tuotteissa on korkea luomupitoisuus. Kivvi -kosmetiikan perustana ovat baltian metsä- ja puutarhamarjat, kuten mustaherukat, mustikat, puolukat, vadelmat, tyrnimarjat, aroniat sekä monet muut luonnon kaunistavat ihmeet. Kivvi Tarjoaakin ihosi ja vartalosi hyväksi runsaasti vitamiineja, mineraaleja ja antioksidantteja! 

"Valmistamme tuotteet käsin, mutta olemme läsnä koko sydämmellä. Haluamme tuotteidemme huokuvan rauhaa, harmoniaa ja hyvinvointia" - Kivvi. 

Bodymarmelaadit

Sitruuna & minttu, makea appelsiini, ruusu, 
appelsiini & vanilja sekä bergamotti & litsi

Samettisen pehmeät, runsaat ja todella kosteuttavat bodymarmelaadit ovat ah niin ihanat! Ne sopivat päivittäiseen käyttöön ja jokaiselle ihotyypille. Tätä tuotetta tekeekin mieli sivellä iholle niin aamuin, päivisin kuin illoinkin. Nauti marmelaadin tarjoamasta piristävästä tuoksuterapiasta sekä silkkiseksi kosteutetusta ihosta! 



Naturado
Ranskalainen Naturado valmistaa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Sarjan tuotevalikoimista löytyy mm. luomulaatuisia kasviöljyjä sekä luomuvoiteita koko perheen ihonhoitotarpeisiin! Tuotteet ovat tehokkaita, mutta hellävaraisia! 


Kasviöljyt 

Rikkaat luonnonöljyt ovat todellista eliksiiriä iholle. Ne kosteuttavat ja ravitsevat syvältä. Miedot, raaka-aineiden omat tuoksut. Vaihtoehdot:

Risiini - Tulehtuneelle, epäpuhtaalle ja kuivalle iholle. Erityisen hyvä myös ripsien, kynsien ja hiusten hoitoon.

Jojoba - Epäpuhtaalle ja kuivalle kasvojen tai vartalon iholle. 

Argan - Hoitamaan kuivaa vartalon ja kasvojen ihoa sekä hiuksia. 

Porkkana - Ravitseva ja pehmentävä öljy, joka parantaa ihon ruskettumista.

 Bodylotion

Shea- eli karitevoite sisältävä vartalovoide, joka sopii loistavasti kuivalle ja herkälle iholle kaikille vauvasta vaariin. Voide on kevyt ja helposti levittyvä. Levitä puhtaalle iholle suihkun jälkeen. Rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi tuote soveltuu myös after shave -voiteeksi. 

Perusvoide

Rauhoittava, suojaava sekä pitkäaikaista kosteutusta antava voide kasvojen ja vartalon iholle. Luonnonkosmetiikan laadukas vastine apteekkien perusvoiteille! Voide sopii mainiosti myös herkälle iholle sekä se helpottaa atooppisen ihon oireita!

Nestesaippua

Arganin ja appelsiinin eteerisä öljyjä sisältävä saippua vartalon ja käsien pesuun. Tämä pirtsakan tuoksuinen ja samettinen saippua puhdistaa kuivattamatta ihoa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti