perjantai 11. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 11.luukku: Poskipunalla hehkua iholle!



Luonnollinen hehku, terve ja kaunis sävy sekä kasvoja muotoileva liftaava vaikutus. Kaiken tämän saat helposti ja näppärästi yhdellä tuotteella - PoskipunallaLue vinkit poskipunan käyttöön!

  • 1. Poskipunan paikka

Omaan ihoosi sointuvalla sävyllä ja oikeaoppisella käytöllä poskipuna taikoo hetkessä ihmeitä koko kasvojen ilmeelle! Poskipuna levitetään poskiluun päälle, ei sen alle. Näin poskipuna luo liftaavan efektin kasvoillesi. Tunnustelemalla löydät oikean kohdan. Apuna voi myös monesti olla suun muikistaminen ikäänkuin olisit suutelemassa. 

  • 2. Levitys 

Levitä poskipunaa poskipunasiveltimellä pyörittelevin liikkein ohuina kerroksina, ja lisää tarvittaessa. Kuten yleensä muulloinkin, vähemmän on tässäkin tapauksessa enemmän. Tee levitys hyvässä valossa, jolloin näet parhaiten, milloin sävyä on sopivasti. Puuterimaisten poskipunien lisäksi on myös olemassa voidemaisia vaihtoehtoja. Voidemaisen poskipunan voit näppärästi taikoa myös huulipunastasi! Levitä tällöin poskipunasi (puhtailla) sormenpäillä taputtelemalla. 

  • 3. Sävyt

Lily Lolon ja Zuiin vaihtoehdoista löytyy niin mattamaisia kuin hohtoakin sisältäviä poskipunia. Näin juhlasesongin aikaan suosittelen kevyttä hohtoa antavaa poskipunaa, ja olet hehkeänä valmis juhlaan! Viileät sävyt, kuten kylmät pinkit sopivat parhaiten vaaleille ja lämpöisemmät sekä runsaammat sävyt tummille. Persikkaiset sävyt puolestaan sopivat usein sekä vaaleille että tummille. On myös tärkeää, että poskipunan sävy on sopusoinnussa meikissä käytetyn huulipunan ja luomivärin  kanssa. Näin meikki on tasapainoinen ja kaunis kokonaisuus!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti