maanantai 21. joulukuuta 2015

Joulukalenterin 21.luukku: LAHJAVINKIT



Kokosimme kattavasti loistavia lahjavinkkejä helpottamaan viime hetken lahjashoppailujasi. Vielä ei tietenkään ole myöhäistä hakea ihania tuotelahjoja sekä hoitolahjakortteja pukinkonttiin!

 Myymälämme on avoinna 23.12 asti klo. 10-17. Tervetuloa!

Latvialaisen luonnonkosmetiikkasarja Mádaran sekä Ayurvedista ammattilaatua olevan Lakshmin pidetyistä ihonhoitotuotteista löytyy monia helmiä! Meiltä löydät myös rakastetun mineraalimeikkisarja Lily Lolon ja luomumeikkisarja Zuiin tuotteita! Sekä uutuutena myymälässämme Bohon luonnolliset, huippulaatuiset ja kauniin sävyiset kynsilakat! Vinkeistämme löytyy jokaiselle jotakin:

Kasvosaippuat
Helppoon ihonhoitoon loistavasti soveltuvat Mádaran kasvosaippuat puhdistavat ihon hellävaraisen tehokkaasti. Vaihtoehtoina valkosavea ja mustaherukkaa sisältävä kirkastava saippua sekä koivua ja merilevää sisältävä tasapainottava saippua. Erinomainen hänelle, joka pitää yksinkertaisesta, helposta ja nopeasta ihonhoidosta! Myös miehille!

Misellivesi
Toinen todella helppo tuote ihonhoitoon on Mádaran Misellivesi, all-in-one puhdistus ilman huuhtelua. Misellivesi poistaa kevyen meikin ja epäpuhtaudet sekä tasapainottaa, kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa. Erinomainen esimerkiksi kuivasta ihosta kärsiville, kevyttä meikkiä käyttäville sekä hänelle, joka haluaa selvitä ihonpuhdistuksesta yhdellä kätevällä tuotteella! Käytetään pyyhkimällä kasvot misellivedellä kostutetuin vanulapuin.

Puhdistusmaito & kasvovesi
Ihanan runsas ja koostumukseltaan täyteläinen Mádaran puhdistusmaito sopii kaikille ihotyypeille. Puhdistusmaito poistaa kasvoilta meikin ja lian kuivattamatta ihoa. Erityisen hyvä siis talvella! Kasvovesi viimeistelee puhdistuksen, ja palauttaa ihon pH:n normaaliksi. Mádaralta löytyy sekä kosteuttavaa, tasapainottavaa että ihohuokosia supistavaa kasvovettä. Lakshmilta puolestaan löytyy lisäksi rauhoittavaa kasvovettä ja ylellisiä kukkaisvesiä. Puhdistusmaito ja kasvovesi ovat yhdessä ihana duo lahjaksi sekä juuri ne tuotteet, joita yleensä jokainen tarvitsee!

Konjac Sponge
Ihonhoidon ihmesienenäkin tunnettu Konjac Sponge on todellinen hittituote. Sieni sopii vaivattomaan ja tehokkaaseen kasvojen puhdistamiseen sekä se kulkee myös todella helposti reissussa mukana. Konjac sponge syväpuhdistaa ihohuokoset, kuorii kevyesti ja kirkastaa ihoa sekä tasapainottaa ihon pH:ta. Sientä on helppo käyttää, kostuta se vain ensin haalealla vedellä, purista ylimääräiset vedet pois ja käy kasvot läpi pyörittelevin liikkein. Konjac sponge sopii kaikille ihotyypeille, kaiken ikäisille ja koko perheelle. Sieni on täysin luonnollinen ja lisäaineeton! 


Kasvonaamiot
Lakshmin yksittäispakatut, tehokkaat ja edulliset naamiot ovat oiva lisä mihin tahansa lahjapakettiin! Sarjalta löytyy superkosteuttavaa ja myös anti-age ominaisuuksia sisältävä Vata -naamio, rauhoittava ja kosteuttava Pitta -naamio sekä syväpuhdistava Kapha -naamio. Mádaralta puolestaan löytyy naamioita runsaammissakin tuubiversioissa - Kirkastava ja kuoriva AHA -hedelmähapponaamio ja syväpuhdistava mutanaamio. Kasvonaamiot tuovat tehokkaan lisän ihonhoitoon, ja niitä onkin aina suositeltavaa käyttää kerran viikossa!


Seerumit
Seerumi on kasvojen ihon tehohoitoaine, joka sisältää aktiivisia ainesosia enemmän kuin muut ihonhoitotuotteet. Hienojakoisen koostumuksensa ansiosta seerumi imeytyy nopeasti ihon syvimpiin kerroksiin asti kasvovoiteita syvemmälle. Seerumi tarjoaa parasta mahdollista hoitoa iholle, joten tuloksetkin näkyvät sitä käyttämällä nopeiten. Seerumeita, kuten muitakin ihonhoitotuotteita löytyy eri tarkoituksiin esimerkiksi kirkastamaan ja kosteuttamaan ihoa, eliminoimaan epäpuhtauksia ja rauhoittamaan ihoa. Talviaikaan ihon kaivatessa runsaampaa kosteutusta suosittelemme erityisesti Lakshmin geelimäistä, kosteuttavaa Vata -seerumia, joka sopii kevyen koostumuksensa ansiosta lähes kaikille! Seerumia voi käyttää aamuin illoin sellaisenaan tai kosteusvoiteen alla. 

Deodorantti
Mádaran täysin luonnolliset ja hoitavat deodorantit antavat pitkäkestoista raikkautta, imeytyvät nopeasti, eivätkä tahraa. Miedot ja raikkaat tuoksut!

Käsi - ja jalkavoide sekä kynsilakat
Mádaran koostumukseltaan runsas ja todella kosteuttava käsivoide hoitaa kuivimmatkin kädet pehmoisiksi. Sopii lahjaksi kenelle vain! Lakshin todella laadukas ja tehokosteuttava jalkavoide puolestaan hoitaa ja pehmittää kuivat kantapäät. Yhdistä lahjaan käsi - ja/ tai jalkavoiteen kaveriksi Bohon täysin luonnollinen, kauniin sävyinen ja pitkäkestoinen sekä edullinen kynsilakka. Ihana setti, joka ilahduttaa saajaansa varmasti!


Tervetuloa ostoksille osoitteeseen Rovakatu 26 A 14. Annamme myymälässä lisää vinkkejä sekä opastamme aina ammattitaidolla ihonhoitotuotteiden  sekä meikkien oikeaoppisessa käytössä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti