torstai 14. tammikuuta 2016

Helli ihoasi tehokkaammin talviaikaan

Hyvää alkanutta vuotta 2016! Vuodenvaihde tarjoaa aina kutkuttavan mahdollisuuden aloittaa monella tavalla "puhtaalta pöydältä" - Myös ihonhoidon osalta! Jos arkesi starttasi terveempää elämää koskevien lupausten siivittämänä, hyvä niin! Koskaan ei ole liian myöhäistä pitää entistä parempaa huolta itsestään. Oman kauneuden arvostaminen, ja sen hoitoon panostaminen on myös teko oman hyvinvoinnin eteen. Tässä vinkkejä, joiden avulla hellit ihoasi paremmin näin talviaikaan. 

Kasvohoito
Ensimmäinen askel tehokkaampaan ihonhoitoon on tietenkin ajanvaraus kasvohoitoon. Mittarin näyttäessä miinuslukemia onkin juuri oivallisin ajankohta hoidolle. Mikä olisikaan parempaa pakkaspäivänä, kuin käpertyä lämpöiseen hoitopetiin rentoutumaan? Talvisin tuiskeen tuivertaessa sekä pakkasten paukkuessa iho kaipaa erityisen hyvää huolenpitoa. Yksilölliset kasvohoitomme toteutamme aina juuri sinun tarpeesi huomioiden. Hoidon yhteydessä saat myös opastusta ihonhoitoon sekä sopivimmat tuotevinkit sinun ihollesi. Ilmaston muuttuessa onkin aina ajankohtaista päivittää kotihoitotuotteet. Kasvohoidon jälkeen kotihoitotuotteet myös toimivat tehokkaammin sekä pääsevät imeytymään ihoon entistä paremmin. Erityisesti kosteuttavat hoidot ovat talviaikaan tarpeen! Kaiken kaikkiaan kasvohoidossa olisi hyvä käydä neljä kertaa vuodessa.



Kuoriminen
Kuoriminen poistaa iholta sen pinnalle kertynyttä kuollutta ihosolukkoa sekä kirkastaa ihon sävyä ja pehmentää pois karheuden. Yleisesti ihoa on hyvä kuoria kerran viikossa, mutta herkkää ihoa puolestaan harvemmin. Kuorinta-aineistamme löytyy Lakshmin hienoja rakeita sisältävää, pehmeää kuorintavoidetta sekä Màdaran rakeetonta, AHA-hedelmähappoja sisältävää kuorintanaamiota. Ihon kuivuessa ja hilseillessä on kuoriminen paikallaan! Säännöllinen kuoriminen on erityisen hyväksi myös tukkoiselle, samealle ja epäpuhtaalle iholle. Kuorimisen jälkeen hoitoaineet imeytyvät ihoon paremmin, ja kasvonaamion käyttö onkin sen jälkeen suositeltua! Lakshmin yksittäispakatuista, todella vaikuttavista naamioista löytyy kosteuttavaa Vata -naamiota, rauhoittavaa Pitta -naamiota sekä syväpuhdistavaa Kapha -naamiota.



Kosteuttaminen
Ihon riittävä, ja oikeanlainen kosteuttaminen on talvisin yksi tärkeimmistä, päivittäisistä hoitorutiineista ihotyypistä riippumatta. Myös epäpuhtauksiin taipuvainen iho voi kuivua pinnalta! Hyvän kosteuspitoisuuden ylläpitäminen säilyttää ihon terveenä, kauniina ja elastisena sekä ehkäisee ennenaikaisten juonteiden syntyä! Heitä hyvästit talven kuivattamalle, elottomalle ja kiristävälle iholle seerumin avulla. Seerumi on kasvojen ihon tehohoitoaine, joka hienojakoisen koostumuksensa ansiosta imeytyy nopeasti ihon syvimpiin kerroksiin asti kasvovoiteita syvemmälle. Seerumeita löytyy eri tarkoituksiin, ja niitä voi käyttää säännöllisesti tai kuuriluontoisesti. Seerumi tarjoaa parasta mahdollista hoitoa iholle, joten tuloksetkin näkyvät sitä käyttämällä nopeiten! Lakshmin geelimäinen, syväkosteuttava Vata -seerumi on erityisen hyvä talvi-ihonhoitoon. Se sopii kevyen koostumuksensa ansiosta lähes kaikille! Seerumia voi käyttää aamuin illoin sellaisenaan tai kosteusvoiteen alla. Geelimäisen seerumin kanssa on suositeltavaa käyttää kosteusvoidetta. Kun seerumin laittaa kosteusvoiteen alle, tehostaa se voiteen vaikutuksia sekä toimii puskurina vieden voiteen syvemmälle ihoon. Lakshmin Vata -seerumista löytyy geelimäisen lisäksi öljymäinen versio, joka sopii erityisen hyvin todella kuivalle iholle ja yökäyttöön. Muista myös kehon sisäinen kosteuttaminen, joka näkyy ihollasi! Juo päivittäin riittävästi vettä sekä suosi ravinnossasi hyviä rasvoja, joita saat erityisesti esimerkiksi kasviöljyistä, siemenistä ja avokadosta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti