perjantai 22. tammikuuta 2016

Kosteusvoiteet ihotyypeittäin

Kylmillä keleillä kosteuttavat tuotteet nousevat entistä tärkeämpään rooliin ihonhoidossa. Pakkanen, viima sekä lämmityslaitteiden laulaessa kuivunut sisäilma kaappaavat kosteutta iholta, ja voivat saada ihon kuivaksi, kutiavaksi ja kiristeleväksi. Ihon kosteuspitoisuuden ylläpitäminen on tärkeää, jotta iho pysyy terveenä ja kauniina, eikä siihen ilmaannu ennenaikaisia juonteita. Huomioitavaa on, että myös epäpuhtauksiin taipuvainen iho voi kuivua pinnalta ja talviaikaan myös sekin tarvitsee usein tehokkaampaa kosteutusta. Ihon kosteuttaminen onkin siis tärkeää kaikille ihotyypeille!  Kosteusvoiteista löytyy sekä päivä- että yövoiteita. Päivävoiteet ovat yövoiteita kevyempiä koostumukseltaan. Runsaammat yövoiteet puolestaan tarjoavat usein korjaavia rakennusaineita kauneusunien aikana uudistuvalle iholle! Kokosin tähän postaukseen luomulaatuisten kosmetiikkasarjojen,  Lakshmin ja Mádaran kosteusvoiteita ihotyypeittäin. Valitse oikea voide ihosi mukaan. 





Kaikille ihotyypeille:

Mádara SOS* moisture cream -kosteusvoide
Kosteusvoide tarjoaa nimensä mukaisesti ensiapua ja tehokosteutusta etenkin silloin, kun iho reagoi yhtäkkisellä kuivumisella. Voidetta voi käyttää niin aamuin kuin illoin tai aina, kun iho tuntuu kiristelevältä. Erinomainen kuuriluontoisesti käytettynä palauttamaan ihon kosteuspitoisuuden jälleen normaaliksi. Superkosteuttava, mutta koostumukseltaan kevyt voide imeytyy nopeasti ja sopii mainiosti kaikille ihotyypeille! 


Sekaiholle:

Mádara Deep moisture fluid -kosteusemulsio
Sekaiholla on usein kuivuutta poskilla, mutta kasvojen keskiosa, T-alue on rasvoittuva. Emulsio auttaa normalisoimaan sekaihoa tasapainottaen rasvaisia ja kuivia alueita. Tämä 24 tunnin ajan tehokasta kosteutusta tarjoava emulsio on koostumukseltaan todella kevyt ja nopeasti imeytyvä. Sopii myös normaalille iholle!


Epäpuhtaalle iholle:

Lakshmi Kapha -kosteusvoiteet
Epäpuhtauksiin taipuvainen ja rasvoittuva iho ei kaipaa paksuja kosteusvoiteta, vaan kevyttä kosteutusta! Lakshmin Kapha -linjan kosteusvoiteet ovat suunnattu juuri  rasvaiselle ja sekaiholle. Voiteet parantavat ihon hapenottokykyä eliminoiden epäpuhtauksia. Voiteet ovat koostumukseltaan kevyitä, puhdistavia ja kosteuttavia! Kapha -linjan voiteista löytyy sekä päivä- että yövoidetta. 

Kuivalle iholle:

Lakshmi Vata -kosteusvoiteet
Lakshmin Vata -linjan voiteet syväkosteuttavat ja ravitsevat kuivaa, elotonta ja kosteusköyhää ihoa tehokkaasti. Voiteet myös aktivoivat ihon vastustuskykyä. Jopa atooppisesta ihosta kärsivät ovat saaneet apua näistä ammattilaatua olevista ayurvedisista voiteista. Vata -voiteista löytyy sekä päivä-, että yöversiota!

Mádara Deep moisture cream -kosteusvoide
Täyteläinen ja runsas voide suojaa ja kosteuttaa kuivaa ihoa sekä auttaa ihoa sitomaan kosteutta itseensä. Helpottaa nopeasti kiristävää tunnetta! Käytä tätä voidetta aamuisin puhtaille kasvoille.


Aikuiselle iholle:

Lakshmi Antiage -kosteusvoiteet
Ajan myötä ihon toiminnot hidastuvat ja ihon kosteuspitoisuus alenee. Aikuinen iho tarvitseekin ihon toimintoja aktivoivia ainesosia ja runsasta kosteutusta tarjoavia voiteita! Lakshmin Antiage -linjan voiteet kosteuttavat, ravitsevat, napakoittavat ja ennaltaehkäisevät iän tuomia merkkejä buustaamalla ihon toimintoja - luonnollisesti! Voiteista löytyy niin päivä-, kuin yövoidetta sekä aamuin illoin käytettävää superkosteuttavaa kultavoidetta.


Herkälle iholle:

Lakshmi Pitta -kosteusvoiteet
Herkälle, punoittavalle ja kuivalle iholle kosteutusta ja rahoitusta tarjoavat Pitta -voiteet myös suojaavat ihoa. Ihosta tulee pehmeä ja tasaisemman sävyinen! Voiteista löytyy niin yö- kuin päivävoidettakin.

Lakshmi Iris-kosteusvoide
Erittäin herkälle ja helposti reagoivalle iholle Lakshmin Iris-voide on todellinen pelastaja! Iris -voide ravitsee ja rahoittaa ihoa uskomattoman tehokkaasti jättäen ihon miellyttävän tuntuiseksi ja tasaisemman sävyiseksi. Voidetta voi käyttää sekä aamuin että illoin. Iiris -voide on kerännyt paljon kiitosta ja kehuja herkkiksiltä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti