perjantai 12. syyskuuta 2014

Lämpöä ja kullanhohtoa!


Tällä viikolla meikkituoliin istui Anniina, jolle luotiin lämpimän sävyinen syysmeikki pienellä 50-luvun vivahteella! Tämän syksyn meikkitrendeihin kuuluu mm. värikkäät luomet ja aina niin kauniit punaiset huulet. Näitä trendejä vilahtaa myös tässä meikkipostauksessa.


Anniina on ollut Lily Lolon meikkipuuterin uskollinen käyttäjä jo useamman vuoden ajan, joten miksipä lähtisimme nytkään hyvää vaihtamaan? Lily Lolo vain yksinkertaisesti toimii! Tämä huippu meikkipuuteri on Natural Beautyn yksi myydyimmistä tuotteista ja sillä onkin tapana koukuttaa käyttäjänsä jo ensimmäisen käyttö kerran jälkeen, sen keveyden ja luonnollisuuden ansiosta.

Joku ehkä ihmettelee miksi meikkikuvassa on mukana kasvovesi pullo? Lakshmin ruusuvesi on ihana tuote kasvojenpuhdistuksen yhteydessä, mutta sitä voi käyttää myös Lily Lolon meikkipuuterin kanssa. Ruusuvesi sopii kaikille ihotyypeille, mutta hoitaa erityisesti kuivaa, herkkää ja couperoottista ihoa. Pari suihkausta ruusuvettä kasvoille on oiva tapa lisätä iholle kosteutta ja raikkautta meikkipuuterin levityksen jälkeen. Ihana ruusuntuoksu piristää myös mieltä meikkirutiinien yhteydessä!



Anniinan meikissä huulipunaksi valittiin Zuiin lämpimän punainen Coral red. Zuiin huulipuna valikoimasta löytyy kaksi klassisen punaista huulipuna sävyä; kylmä Classic red ja lämmin Coral red. Punainen huulipuna on tuote, joka pitäisi mielestäni löytyä jokaisen naisen meikkilaukusta. Se on kiireisten aamujen pelastus ja juhlavien tilaisuuksien luottotuote. Punainen huulipuna näyttää aina hyvältä ja se on myös meikkilaukun ehdoton pikkumusta.

Arkena huulipunan voi levittää näppärästi suoraan puikosta, mutta kun kaipaa pitkäkestoista ja huoliteltua huulimeikkiä on tärkeää rajata ja pohjustaa huulet. Rajaa huulet huulipunan sävyisellä rajauskynällä ja käytä punan levitykseen sivellintä tarkan jäljen varmistamiseksi. Pohjustamiseen on tarjolla erilaisia tuotteita, mutta yksi erittäin hyvä vaihtoehto on Lily Lolon eye primer, joka on tarkoitettu alunperin luomivärin pohjustamiseen, mutta soveltuu hyvin myös huulipunan kanssa käytettäväksi. Huulimeikin voi halutessaan viimeistellä huulipunan sävyyn sopivalla huulikiilteellä. Tässä meikissä käytettiin Lily Lolon Bitten pink -huulikiiltoa, joka on pinkki huulikiilto höystettynä kullanhohteella, joka tuo pinkkiin kiilteeseen lämpöä ja sopii näin mainiosti yhteen Zuiin Coral redin kanssa.




Anniinalla on kauniit sinivihreät silmät, joiden sinisyyttä halusin korostaa valitsemalla silmämeikkiin sinisen vastavärejä; Zuiin kullankeltaista sunfloweria, lämpimän oranssia brownieta ja ruskeaa bronzea. Silmämeikki viimeisteltiin rajaamalla silmät Zuiin black diamond -luomivärillä ja Lily Lolon ripsivärillä. Poskipunaksi valitsimme Zuiin melon -sävyn, jossa on mukana kullanhohtoa, joka korostaa kauniisti poskipäitä.

Tämän syksyn MUST juttuihin kuuluu ehdottomasti värikkäät silmäluomet, punaiset ja persikkaiset huulet sekä astetta voimakkaat silmärajaukset! Meiltä löytyy paljon tuotteita myös tämän syksyn trendeihin! Tule tutustumaan tuotteisiin liikkeessämme! Palvelemme ma-pe klo:10-17! :)

 Muistattehan myös että tarjoamme meikkiopastuksen syyskuun ajan 35€(ovh. 45€)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti