tiistai 16. syyskuuta 2014

Pikaista piristystä ulkoiseen olemukseen

Kauniilta näyttämisen ei tarvitse olla aikaa vievää tai vaikeaa. Tässä viisi vinkkiä, joilla saat pikaista piristystä ulkoiseen olemukseesi huolettoman helposti:

1. Siisti kulmasi säännöllisesti. Muotoilun lisäksi voit myös kestovärjätä kulmasi ja ripsesi Natural Beautyssa. Silmäsi loistavat tämän jälkeen paremmin esiin ja huolitellut kulmat kehystävät kauniisti kasvojasi. Kestovärjäys helpottaa huomattavasti myös arkirutiinejasi. Kaunistautuminen vie vähemmän aikaa ja näytät pirteältä meikittömänäkin.


2. Sävyttävä päivävoide eli BB-voide pelastaa kiireisimmätkin aamut helppoudellaan. BB-voide kosteuttaa, tasoittaa ihon sävyä ja jättää ihon kuulaaksi. Myymälästämme saatava Lily Lolon BB-voide on kevyen koostumuksensa ja hyvän levittyvyytensä ansiosta varma valinta. Kyseisellä tuotteella luonnollisen kauniin meikkipohjan luominen onnistuu vaivattomasti.

3. Sipaise poskipunalla hehkua hipiällesi. Poskipunalla raikastat ilmettäsi näppärästi, tuot poskipääsi paremmin esiin ja saat tervettä sävyä kasvoillesi. Lily Lolon ja Zuiin valikoimistamme löydät niin mattaiset kuin hohtoakin sisältävät poskipunat runsain sävyvaihtoehdoin.



4. Punaa huulesi hurmaaviksi. Huulipunalla tai -kiillolla piristät kasvojesi ilmettä hetkessä ja näytät heti huolitellulta. Zuiin ja Lily Lolon punat ovat loistava valinta, sillä ne kosteuttavat, ravitsevat sekä suojaavat huuliasi sisältäen vain luonnon raaka-aineita.

5. Manikyyri on mainio tapa kaunistaa käsiäsi, ja siististi lakatut kynnet viimeistelevät huolitellun tyylin. Manikyyrissämme kynnet muotoillaan viilamalla, kädet kylvetetään, kosteutetaan sekä hierotaan pehmoisiksi, kynsinauhat siistitään ja kynnet lakataan kauniiksi. Myymälästämme on saatavilla useissa väreissä Benecosin kynsilakkoja, joilla voit luoda lakkauksia myös kotioloissa. Benecosin kynsilakat eivät sisällä tolueenia, kamferia, ftalaatteja tai formaldehydiä.


Kaunista päivää kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti