tiistai 3. helmikuuta 2015

Ruudun takaa

On tullut aika kurkata ruudun taakse, mistä sinulle kirjoittelee Natural Beautyn kosmetologi Henna - luomukosmetiikan sekä aidon kauneuden kannattaja. Kirjoittaminen on yksi monista tämän ideoita pursuavan vata-naisen intohimoista. 

Kuva: Minna Salli, Valokuvaamo Kipinä

Liityin kesällä 2014 Natural Beautyn naisremmiin. Olen siitä lähtien tehnyt hoitolamme hoitoja sekä kirjoittanut tätä päivänvaloon saattamaani blogia. On ilo jakaa niin vinkkejä, tietoa kuin inspiraatiotakin! Intohimoisesti suhtaudun myös työhöni Natural Beautyssa. Hoitola ja hoitofilosofia ovat tulleet tutuiksi jo opiskeluajoillani, sillä suoritin silloin kaikki työharjoittelut NB:ssa. Tuolloin löytynyt uusi, heti omalta tuntunut maailma luomukosmetiikan sekä kokonaisvaltaisemman hoidon parissa vei mennessään. Myöhemmin hoitolasta avautuneeseen työmahdollisuuteen tartuin erittäin mielelläni. Luomukosmetiikka sekä ayurveda ovat lähellä sydäntäni ja uskon niihin täysin itsekin. On mielettömän palkitsevaa tehdä rakastamaansa työtä juuri oikeanlaisessa ja inspiroivassa ympäristössä huippujen työkavereiden kanssa!

Ensikosketus ayurvedaan tapahtui muutamia vuosia sitten juuri työharjoitteluni aikaan. Kiinnostus heräsi vatalle ominaiseen tapaan salamana, kun kuuntelin kauneushoitolan kahvitauolla keskusteluita, jotka vilisivät ayurvedaan liittyviä lausahduksia, tyyliin "se on niiin pitta!". Ihmettely muuttui perehtymisen kautta ymmärrykseksiNykyään viljelen samantapaisia lauseita arkipäiväisesti itsekin. Ayurveda on luonnollinen osa jokapäiväistä elämääni ja noudatan sen ohjeita. Aikanaan kahden kauniin kosmetologikaverin kanssa tehty koulun lopputyö käsitteli myös tätä kiehtovaa aihetta. Erityisesti ayurvedassa kolahtaa sen kokonaisvaltaisuus, laajuus ja luonnonläheisyys. Siitä voi oppia koko ajan lisää ja syvennänkin mielelläni tietämystäni. Ayurveda on kuitenkin ennenkaikkea elämäntapa.

Saatua leikkisää "luomuhihhulin" -leimaa kannan ehdottomasti ylpeydellä! Tämä omaan hyvinvointiin panostaminen on pelkästään positiivista ja haluankin puhua sen puolesta. Puhtaalla, omalle keholle sopivalla ravinnolla sekä tehokkaalla ja ekologisella luomukosmetiikalla tekee hyvää niin omalle ololle kuin olemukselle. Pinnallisuuden sijaan minua kiinnostaakin kokonaisvaltaisuutta huomioiva tapa hoitaa kauneutta. Minulle kauneus on myös terveyttä ja hyvää oloa sekä oman kehon kunnioitusta. Haluan auttaa edistämään jokaisesta jo löytyvää kauneutta sekä tuoda sitä paremmin esiin luonnollisin keinoin.




2 kommenttia:

  1. Ihana Henna, osaava ja mukava nainen. Paljon oivalluksia syntyi kauttasi ja ennenkaikkea terveyttä tukevaa kokonaisvaltaista konsultaatiota !! Lämpimästi suosittelen muillekin

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon ihanasta kommentistasi! Lämmitti mieltä <3

      Poista