torstai 19. helmikuuta 2015

Uuden alku

Muutosten tuulet puhaltavat ja elämme nyt hyvin mielenkiintoisia sekä jännittäviä aikoja! Tänä keväänä samalla, kun luonto herää talviuniltaan myös Natural Beautylla alkaa uudenlaiset ajat täynnä auringonpaistetta. Juhlimme hoitolamme 4 vuotta kestänyttä taivalta, jonka yhteydessä lanseeraamme uudistuksia hoitomenumme suhteen. Teemme tämän kaiken palvellaksemme rakkaita asiakkaitamme entistäkin paremmin ja monipuolisemmin, tietenkin! Naiskolmikkomme kesken pidetty luova suunnittelutyö on kantanut monenlaista hedelmää ja intoa täynnä tahdomme nyt esitellä työmme tuloksia!


Uudistuneet hoitokonaisuutemme, olkaa hyvä!
Menustamme löytyy nyt yksilölliset Ayurvediset kasvohoidotEnergia -kasvohoito nuorille, Harmonia -erittäin herkän ihon hoito sekä elvyttävä Elegia -kasvohoito. Todella kokonaisvaltainen kasvohoidon ja kokovartalohieronnan sisältävä Euforia -elämyshoito on myös upea uutuus menussamme. Vartalohoitojen kestosuosikit Ayurvedinen kokovartalohieronta, Taivaalliset kivet sekä ayurvedinen pää- ja kasvohieronta ovat mukana, kuten ennenkin. Niiden lisäksi menustamme löytyy myös ihastuttava Aromaunelma. Toivotamme teidät kaikki lämpimästi tervetulleiksi nauttimaan uusista, entistäkin ihanimmista hoidoistamme. Tutustu koko menuumme sekä hoitojen sisältöihin kotisivuillamme.



Eikä siinä vielä kaikki! Säästimme sokerina pohjalle parhaimman. Saammeko siis esitellä luksuselämyksiä tarjoavan Lappi Menun, jonka kautta voit kokea lumoavan luontomme taianomaisen kosketuksen:

Suonkosketus 1h15min / 80e
Yrttijalkakylpy, turvehauteet jalkaterille, päänalueen hieronta sekä jalkojen kuorinta ja hieronta

Yrttien taikaa 1h15min / 80e
Selän kuorinta, turvehaude selälle, kasvojen ja päänalueen hieronta yrttiöljyllä sekä selän hieronta lämpimillä kivillä

Unelmien lappihoito 2h30min / 160e
Yrttijalkakylpy, selän kuorinta, kokovartalohieronta lämpimillä kivillä sekä täydellinen kasvohoito



Tavataan hoitolassamme! 
Aurinkoisin terveisin: Natural Beautyn Jaana, Henna & Rosi
Psst! Muistathan myös 23.2 starttaavat ayurvediset teemaviikot!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti