maanantai 16. maaliskuuta 2015

Kaphan herkutteluhetkiin

Nämä herkulliset myslipalat valmistuvat juuri kaphalle sopivista raaka-aineista. Ota resepti talteen ja kokeile!

Kaphan myslipalat

5 dl kaurahiutaleita
1 dl ruishiutaleita
1 dl auringonkukansiemeniä
1 dl kurpitsansiemeniä
1 dl rypsiöljyä
1 dl kiinteää hunajaa
2 tl kanelia
1 tl inkivääriä
1 tl kardemummaa
2 dl kuivattuja karpaloita

1. Paahda kaura- ja ruishiutaleita sekä siemeniä uunissa 200 asteessa n. 15 minuuttia.
2. Sulata kiinteä hunaja sekä sekoita sen joukkoon öljy ja mausteet.
3. Sekoita karpalot, paahdetut hiutaleet ja siemenet hunaja-öljyseokseen.
4. Taputtele massa leivinpaperin päälle vuokaan (15cm x 20cm)
ja laita jääkaappiin jähmettymään.
5. Kun massa on jähmettynyt, leikkaa se paloiksi. Valmis!

Nautinnollisia herkutteluhetkiä kaphat! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti