perjantai 27. maaliskuuta 2015

Raakasuklaa

Rakkaus ravinteikasta raakasuklaata kohtaan syttyy ensimmäisen suupalan myötä. Tämän hyvän mielen herkun valmistamiseen on helppo hurahtaa! Voit varioida alla olevaa, erityisesti vatalle sopivaa ohjetta mielesi mukaan. Esimerkiksi pähkinät ja kuivatut marjat sopivat myös hyvin suussa sulavan raakasuklaan sekaan. 



1dl kaakaovoita
3 rkl kookosöljyä
3 rkl hunajaa
1/2 dl raakakaakaojauhetta
1 rkl ashwagandhaa
1 rkl macaa
hyppysellinen suolaa
1 tl kanelia
1/2 tl kardemummaa
tuoretta vaniljaa

1. Sulata kaakaovoi sekä kookosöljy hiljalleen vesihauteessa ja
    lisää sulaneeseen seokseen hunaja.
2. Sekoita kaikki kuivat aineet keskenään.
3. Lisää kuivat aineet siiviliän läpi sulaan seokseen ja sekoita massa tasaiseksi.
4. Kaada massa muotteihin. Käyttämistämme sydänmuotoiste tulee 15 kpl suklaasydämiä.
5. Laita suklaa jäähtymään jääkaappiin tai pakastimeen. Irrota jäähtyneet suklaat muoteistaan ja  nauti! Säilytä suklaa kylmässä, koska se sulaa helposti.

Suloisen suklaisia makunautintoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti