keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Esittelyssä: Acorelle Delicious by Sara La Fountain

Acorelle Delicious by Sara La Fountain on Suomessa lokakuun 1.päivä lanseerattu uusi luomuparfyymi. Luomutuoksujen pioneerin Acorellen ja TV-kokki Sara La Fountainin yhteistyön tuloksena syntynyt Delicious on naisellinen, aistikas ja sensuelli tuoksu. Parfyymin alkutuoksussa yhdistyvät ruusu ja hunaja, sydämessä esiin astuu pehmeä tonkapapu ja lopputuoksussa hurmaa makea praliini sekä aromikas vanilja, joka on myös keittiössä yksi Saran suosikkimausteista. Tämä lämmin ja täyteläinen uutuustuoksu sopii hyvin vallitsevaan vuodenaikaamme, ja se on todella nimensä veroisesti herkullinen.



Acorelle on ranskalainen vuonna 2005 perustettu sarja, joka valmistaa 100 % luonnonmukaisia luomutuoksuja. Tuoksut sisältävät runsaasti hyvää tekeviä eteerisiä öljyjä, jotka tasapainottavat tunteita ja lisäävät hyvinvointia. Acorellen luomutuoksuja voisikin siis sanoa terapeuttisiksi. Lisäksi parfyymit koostuvat luomuviljellystä vehnäalkoholista, ruiskaunokin kukkaisvedestä ja luonnollisista parfyymiyhdisteistä. Käytettyjen luonnonaromien tarkka sekoitus herättää parfyymit eloon harmonisella ja tasapainoisella tavalla. Tuoksut eivät sisällä ftalaatteja, keinotekoisia väriaineita tai mitään synteettisiä ainesosia ja niiden valmistuksessa on otettu huomioon herkkä ihoiset. Luonnolliset tuoksut herkistävät käyttäjäänsä synteettisiä vähemmän. Vaikka synteettinen tuoksu ei siis sopisikaan sinulle, suosittelemme silti antamaan luomuparfyymille mahdollisuuden.


Raakaherkkuihinkin erikoistunut monilahjakas kokki Sara La Fountain etsii myös makujen välistä tasapainoa ja käyttää luomuksissaan luonnollisia ja terveellisiä ruoka-aineita. Kun Sara La Fountain ja Acorellen parfymeristi Philippe Collet kohtasivat, yhteinen sävel löytyi nopeasti. Yhdessä he loivat molempien inspiroiman ihanan Delicious -tuoksun. Tuoksu kestää iholla pitkään ja se sopii hyvin kaikenikäisille. Sana Delicious löytyy myös tatuoituna Saran oikean käden keskisormesta.


Delicious -tuoksua on saatavilla myymälästämme. Tervetuloa tutustumaan! Mutta varoitamme, että sinulle voi helposti käydä, kuten meille ja hullaannut tähän hurmaavan herkulliseen tuoksuun heti. Meille se ainakin oli rakkautta ensituoksutuksella. Tyylikkään pullon ja kauniin pakkauksen vuoksi tämä on myös varsin mainio lahjaidea elämäsi tärkeälle naiselle. Suosittelemme lämmöllä.

(Lähteitä: Acorelle)



Natural Beauty
Rovakatu 26 A 14
96200 Rovaniemi
Avoinna: ma-pe klo. 10-17

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti