keskiviikko 8. lokakuuta 2014

Seerumi saa ihosi sädehtimään

Mikä?
Seerumi on kasvojen ihon tehohoitoaine, joka sisältää aktiivisia ainesosia enemmän kuin muut ihonhoitotuotteet. Hienojakoisen koostumuksensa ansiosta seerumi imeytyy nopeasti ihon syvimpiin kerroksiin asti kasvovoiteita syvemmälle. Seerumi tarjoaa parasta mahdollista hoitoa iholle, joten tuloksetkin näkyvät sitä käyttämällä nopeiten. Seerumeita, kuten muitakin ihonhoitotuotteita löytyy eri tarkoituksiin esimerkiksi kirkastamaan ihoa, eliminoimaan epäpuhtauksia ja hidastamaan ihon ikääntymistä.

Käyttö
Seerumi levitetään puhdistetuille kasvoille hierovin liikkein, jolloin hieronta tehostaa tuotteen imeytymistä entisestään. Kosteusvoide levitetään seerumin päälle, mutta jos iho on rasvainen tai ei kaipaa ylimääräistä kosteutusta, riittää pelkkä seerumi yksistään. Seerumia voi käyttää säännöllisesti tai kuuriluontoisesti tehostamaan ihonhoitoa. Seerumikuuri on erityisen suositeltavaa vuodenaikojen vaihteessa, jolloin iho reagoi helposti ilmaston muuttumiseen.



Lakshmin seerumit
Luomulaatuisen kosmetiikkasarjan Lakshmin jokaisessa tuotelinjassa on omat seerumit erilaisille ihoille. Seerumeita löytyy sekä geelimäisenä että öljypohjaisena. Geelimäinen on koostumukseltaan kevyempi, joten suosittelemme käyttämään sen kanssa kosteusvoidetta. Öljymäinen puolestaan sopii myös yksistään käytettynä.

Pitta -linjan seerumi on hyväksi herkälle iholle. Seerumi sisältää seesamin ja bisabolin eteerisiä öljyjä, jotka lisäävät ihon vastustuskykyä ehkäisten iho-oireita. Lisäksi spikenardin eteeriset öljyt palauttavat ihon tasapainon ja vähentävät punoitusta. Ihon sävy normalisoituu.
Vata -linjan seesamiseerumi on suunnattu kuivalle, kosteutta janoavalle iholle. Seerumi sisältää jojoban, seesamin ja leseiden eteerisiä öljyjä. Seerumi ehkäisee ihon pintakuivuutta ja suojelee ihoa haitallisilta ulkoisilta vaikutuksilta.
Kapha -linjan todellinen tehoseerumi on puolestaan suunnattu epäpuhtauksiin taipuvaiselle iholle. Seerumi sisältää kasvivahaa sekä curry-yrtin eteerisiä öljyjä. Seerumi parantaa ihon hapenottokykyä. Iho kirkastuu ja sen elinvoima palautuu.
Anti-age -linjan elvyttävistä, energisoivista ja ikääntymisen merkkejä ennaltaehkäisevistä seerumeista löytyy useampi vaihtoehto, jotka tehohoitavat aikuista ihoa parhaiten.





Lähteitä: Lakshmi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti