keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Syksyn suosikit

Syksyisin uudet tuulet puhaltavat ja myymälämme tuotevalikoima onkin täydentynyt kuluneen ruskan aikana useilla upeilla uutuustuotteilla. Listasimme vallitsevan vuodenaikamme suosikit, jonka kautta pääsette tutustumaan myös uusiin tulokkaisiimme. Lisäksi listaan lukeutuu entuudestaan tuttuja kestosuosikkeja.

Pidemmittä puheitta: Syksyn suosikkituotteemme, olkaa hyvä!



1. Zuiin huulipunat
Olemme jo pitkään vannoneet Zuiin pitoa ja pigmenttiä antavien luomulaatuisten huulipunien nimeen, ja jatkamme niiden ylistystä edelleen. Zuiin punat hoitavat ja ne kestävät huulilla kauniina aina aamuvarhaisesta illan rientoihin asti. Lisäksi niistä löytyy upeita värivaihtoehtoja jokaiseen makuun. Klassinen punainen on aina varma valinta tilaisuudesta toiseen. Kesäisin puolestaan tekee mieli pirteää pinkkiä, mutta syksyisin on kuitenkin kiva säväyttää syvemmillä sävyillä. Kuvan huulipuna Plum onkin uusi suosikkimme. Kannustamme teitä rohkeasti kokeilemaan sesongin tummempia sävyjä!



2. Acorelle Delicious by Sara La Fountain luomuparfyymi
Tämä aistikas, sensuelli ja naisellinen tuoksu on hurmaavan herkullinen. Tuoksussa on ruusua, hunajaa, tonkapapua sekä vaniljaa ja praliinia.Tämä täyteläinen tuoksu sopii loistavasti syksyyn ja talveen. Rakastuimme kyseiseen parfyymin ensituoksutuksella ja nenä hakeutuukin usein nuuhkimaan iholta kohtaa, jonne Delicious -tuoksua on suihkautettu. Ah! Suosittelemme tätä iholla pitkään kestävää parfyymia lämmöllä.








3. Benecosin kynsilakat syksyisissä sävyissä
Benecos on moderni värikosmetiikkasarja, jonka kynsilakat eivät sisällä ftalaatteja, kamferia, tolueenia tai formaldehydiä. Kynsilakat ovat hyvin levittyviä ja niissä on juuri oikean kokoinen sivellin. Kuvassa vuodenaikaamme mainiosti sopivat tumma Cherry red, kirkkaan punainen Vintage red ja hohtava violetti Deep plum.





4. Lily Lolon uudet luomiväripaletit 
Lily Lolon kahdeksan luomivärin sisältävillä paleteilla loihdit kauniin silmämeikin niin arkeen kuin juhlaan. Näissä luomiväreissä on runsaasti pigmenttiä. Saatavilla kahdessa eri sävymaailmassa:Viileä Enchanted sekä lämpöinen Laid Bare. Kauniit ja näppärän kokoiset paletit on myös helppo kuljettaa mukana. Tykkäämme!

Kuva: Ekovista

5. Ihoöljyt
Ekovistan erinomaiset ihoöljyt sopivat erityisen hyvin ihonhoitoon näin kylminä vuodenaikoina, jolloin iho kärsii helposti kuivuudesta. Laadukkaat ja täysin luonnolliset kasviöljyt ravitsevat sekä kosteuttavat ihoa. Hienojakoisen koostumuksensa ansiosta öljyt imeytyvät nopeasti ja ne sopivat käytettäväksi niin kasvoille kuin vartalollekin. Myymälästämme saatavilla rauhoittava manteli-, suojaava argan- sekä ravitseva helokkiöljy ja ihanan tuoksuinen monoiöljy. Näistä iho kiittää!



Tervetuloa tutustumaan koko tuotevalikoimaamme osoitteeseen rovakatu 26 A 14!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti