tiistai 16. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 16.luukku: Lahjavinkit Lily Lololta

Luomukriteerit täyttävä mineraalimeikkisarja Lily Lololta löytyy supersuositun mineraalimeikkipuuterin lisäksi monia muitakin huipputuotteita! Kokosimme Lily Lolon ihanimmat lahjavinkkimme, jotka sopivat yhtä hyvin niin ystävälle, siskolle, äidille kuin muillekin elämäsi tärkeille naisille. Nämä lahjavinkit käyvät myös mainiosti meikkaustaan aloittavalle nuorelle. Ota tästä laadukkaat tuotetärpit talteen ja tule tekemään miellyttäviä jouluostoksia myymäläämme.  

1. Huulikiilto 20e
Ihastuttavia Lily Lolon huulikiiltoja löytyy nuden sävyisistä tummempaan punaiseen. Herkullisen tuoksuinen kiilto jättää sävyn lisäksi makean suklaisen maun huulillesi. Huulikiillot sisältävät jojobaöljyä ja E-vitamiinia, jotka kosteuttavat, ravitsevat ja hoitavat huuliasi.

2. Ripsiväri 22e
Lily Lolon ripsiväri on kokeilemistamme luonnonkosmetiikan ripsiväreistä parhainta laatua. Tuuheuttava ripsiväri ei varise helposti, vaan se on sään kestävä! Ripsiväri on mainio lahja, joka sopii jokaiselle naiselle.

3. Luomiväripaletti 41e
Lily Lolon kahdeksan luomivärin paleteilla voi loihtia sievän silmämeikin niin arkeen kuin juhlaan. Kaunis ja näppärän kokoinen paletti on loistava lahjaidea pukinkonttiin! Luomiväreissä on runsaasti pigmenttiä ja niitä löytyy kahdessa eri sävymaailmassa: viileä Enchanted sekä lämpöinen Laid Bare. 

Tervetuloa jouluostoksille!

Natural Beauty
Rovakatu 26 A 14
96200 Rovaniemi
Avoinna: ma-pe klo.10-17 sekä la 20.12 klo.10-14

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti