keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 17.luukku: Arctic Warriorsin taistelija -shotti

Lappilaista laatua tarjoava luonnontuotesarja Arctic Warriorsin 100% luonnollisilla yrttishoteilla saat vahvistusta vastustuskykyysi ja lisää puhtia päivääsi. Puolustaja, Energia ja Taistelija -geelishotit ovat loistava, hyvän makuinen ja helppo tapa tehostaa terveyttä.Tänään esittelyvuorossa Taistelija.

Tunnetko olosi uupuneeksi, nuutuneeksi tai stressaantuneeksi? Taistelija -geelishotti antaa lisää stressinsietokykyä kohdata arjen haasteet. Shotti sisältää pohjoisen vahvaa ruusujuurta, joka tasapainottaa kehoa niin fyysisissä kuin psyykkisissäkin stressitilanteissa. Shotti virkistää uupunutta ja rauhoittaa hermostunutta. Ruusujuuren vaikutusta tehostaa nokkonen, joka sisältää runsaasti C-vitamiinia, rautaa, kalsiumia ja piitä sekä aminohappoja. Kansanperinteessä nokkonen tunnetaan nimenomaan puhdistavana ja vahvistavana rohtona, joka sopii avuksi lähes kaikenlaisiin vaivoihin. Laktoositon ja gluteeniton shotti sopii myös diabeetikoille ja vegaaneille. Taistelija -geelishottia on helppo käyttää nauttimalla se sellaisenaan. Voit myös sekoittaa shotin puuron, smoothien tai mielijuomasi joukkoon. Arctic Warriorsin geelishotteja saatavilla myymälästämme.

Vinkki! Arctic Warriorsin Facebook -sivuilta löytyvästä joulukalenterista voit kurkistaa innovatiivisia käyttötapoja tyhjille shottipakkauksille.


Tarmokasta päivää Taistelijan tahdissa!


Natural Beauty
Rovakatu 26 A 14
96200 Rovaniemi
Avoinna: ma-pe klo.10-17 sekä la 20.12 klo.10-14

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti