tiistai 9. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 9.luukku: Arctic Warriorsin Energia -shotti



Luonnontuotesarja Arctic Warriorsin yrttishotit Puolustaja, Taistelija sekä Energia antavat sinulle vireyttä ja voimaa puhtaasta lapin luonnosta. Yrttishotit ovat helppo ja hyvän makuinen tapa tehostaa omaa terveyttään. Tänään esittelemme Energian!

Onko voimat vähissä, meinaako menosi hyytyä?
Energia-hunajashotti antaa virtaa. Liikkuvalle ihmiselle tuote on loistava luonnollinen vaihtoehto teollisten energiageelien sijaan. Hunaja antaa helposti sekä nopeasti imeytyvää energiaa ja se on hellä vatsallesi. Luonnon omana antibioottina se antaa väsymyksen lisäksi flunssapöpöille kyytiä. Tuotteessa oleva ruusujuuri puolestaan lisää keskittymistä, parantaa lihasten mukautumista kuormitukseen ja edistää palautumista. Lisäksi shotin sisältämä nokkonen vahvistaa verta.

Shotti voidaan nauttia sellaisenaan ennen liikuntasuoritusta ja sen aikana tai silloin, kun kaipaat pikaista energiaboostia. Veteen sekoitettuna ripauksella laatusuolaa siitä saa myös erinomaisen urheilujuoman. Energia-hunajashotti sopii käytettäväksi myös silloin, kun kaipaat luonnonmukaista makeaa tai makeutusta. Saatavilla myymälästämme. Tämä tuote on myös mainio lahjaidea liikkuvalle läheisellesi.

Energistä päivää!


Natural Beauty
Rovakatu 26 A 14
96200 Rovaniemi
Avoinna: ma-pe klo. 10-17

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti