perjantai 5. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 5.luukku: Meikkivinkki !


Tämän päivän joulukalenteri luukusta paljastamme teille klassisen meikkivinkin, joka on helppo toteuttaa. Tähän meikkiin et tarvitse suurta määrää tuotteita tai siveltimiä ja tämä meikki sopii mainiosti myös juhlaan! Huolella tehdyn kuulaan meikkipohjan lisäksi tarvitset vain värikkään huulimeikin ja selkeästi rajatut silmät!

Yllä olevassa kuvassa näet meikin tärkeimmät tuotteet!

1. Musta luomiväri ja kapea rajaussivellin. Useimmat luomivärit sopivat myös rajausten tekoon. Hyvä esimerkki on tämä Zuiin  helmiäishohtoinen musta Black Diamond, jota voi käyttää rajaukseen sellaisenaan tai kostealla siveltimellä levitettynä. Muista aina pohjustaa luomet ennen silmien rajaamista, jotta lopputuloksesta tulisi siistimpi, eikä väri lähde leviämään luomivakoon.

2. Punainen huulipuna on klassinen ja varma valinta niin arkeen kuin juhlaan. Talviaikaan suosittuja värivalintoja ovat tummemmat punaisen ja luumun sävyt. Kuvassa näkyvä Lily Lolon Desire -sävy on mainio valinta esimerkiksi itsenäisyyspäivän ja joulun ajan juhlallisuuksiin! Arkena huulipunan voi levittää suoraan puikosta, mutta juhlameikissä suosittelemme aina rajaamaan huulet ja levittämään punan siveltimellä huolitellumman lopputuloksen saamiseksi.

Meikkituotteet saatavilla myymälästämme ma-pe klo: 10-17!
Mukavia meikkihetkiä :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti