torstai 4. joulukuuta 2014

Joulukalenterin 4.luukku: Arctic Warriors - Puolustaja

Lappilainen tuotesarja Arctic Warriors tarjoaa vireyttä ja voimaa arktisen luonnon aarteista tehtyjen 100% luonnollisten shottien muodossa. Vaihtoehtoinasi ovat Puolustaja, Taistelija sekä Energia. Esittelemme Sinulle tänään Puolustajan.

Vaivaako vilu, kiusaako kipu? Onko vastustuskykysi vaatimaton?
Puolustaja -geelishotti tuo lisää vahvistusta vastustuskykyysi. Shotti sisältää vahvasti antibakteerista väinönputkea, jonka vaikutusta tehostaa runsaasti C-vitamiinia, rautaa, kalsiumia ja lehtivihreää sisältävä nokkonen. Maariantuoksuheinä antaa vahvan väinönputken rinnalla lempeän makean makuvivahteen. Tuotetta on helppo käyttää nauttimalla se sellaisenaan taittamalla geelishotti keskeltä kahtia. Voit myös sekoittaa shotin puuron, smoothien tai mielijuomasi joukkoon.

Ota siis Puolustaja apuun ja anna alkavalle flunssalle köniin jo alkumetreillä. Suositeltavaa käyttää myös silloin, kun olet syönyt lääkekuurin tai ajat pitkää matkaa autolla. Vastustuskyvyn voimistaminen ei takuulla mene koskaan hukkaan! Arctic Warriors tuotteet ovat lisäksi mitä mahtavin lahjaidea, jolla pidät hyvän huolen myös läheisistäsi. Saatavilla myymälästämme!






Natural Beauty
Rovakatu 26 A 14
96200 Rovaniemi
Avoinna: ma-pe klo. 10-17

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti