perjantai 8. elokuuta 2014

Aromahieronta & eteeriset öljyt

Luonnon aromaattisia öljyjä on käytetty tuhansien vuosien ajan ihmiskehon hoitamiseen. Eteerisiä öljyjä valmistetaan aromaattisia aineita sisältävien kasvien kukista, lehdistä, kuorista, juurista, hedelmistä, pihkasta ja koko yrtistä.

Eteerisistä öljyistä on apua kivunlievitykseen, ihonhoitoon, jännityksen ja uupumuksen hoitoon sekä koko kehon elinvoiman kohentamiseen. Aromahieronta on hyväntuoksuinen ja miellyttävä hoitomuoto, jossa kehoa hoidetaan hieromalla esimerkiksi ruusun, laventelin, greipin ja rosmariinin kaltaisin eteerisin kasviöljyin.

Eteeriset öljyt vaikuttavat kehoon useilla eri tasoilla. Kaikkein ilmeisimpänä ne toimivat hajuaistin stimuloijina. Myös lääketieteellinen tutkimus on viime vuosina osoittanut, että tuoksuilla on suuri vaikutus siihen, millaiseksi ihminen kokee olonsa. Asiantuntijoiden mukaan eteeristen öljyjen hengittämisestä on apua monenlaisten hermostollisesta jännityksestä johtuvien tilojen kuten päänsäryn, unettomuuden ja ahdistuksen hoidossa. Ne ovat hyödyksi myös hengitysteiden ongelmien kuten esimerkiksi flunssan ja allergian hoidossa.

Hajuaisti ei kuitenkaan ole ainoa eteeristen öljyjen vaikutustapa. Hienojakoiset eteeriset öljyt imeytyvät ihon lävitse kehoon. Paikallisesti eteerisillä öljyillä voidaan hoitaa erilaisia iho-ongelmia, ja niitä käytetään yleisesti myös ihonhoitotuotteissa ja muussa kosmetiikassa. Koska eteeriset öljyt ovat hyvin vahvoja, tulee niitä aina käyttää laimennettuna iholla. Aromahieronnassa eteerisiä öljyjä sekoitetaan kylmäpuristettuun kasviöljyyn, jota käytetään hoidossa pohjaöljynä. Eteeriset öljyt parantavat hieronnan tehoa, ja öljystä riippuen ne helpottavat stressiä, rauhoittavat, vilkastuttavat verenkiertoa, poistavat nestekertymiä ja luovat miellyttävän hyvänolontunteen. Öljyt valitaan hoidossa aina yksilöllisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet huomioiden.

Ihastuttava aromahieronta on Natural Beautyn hoitomenun uusin toivottu tulokas. Suosittelemme lämpimästi antautumaan hurmaavan aromaattiselle maailmalle, ja kokeilemaan tätä miellyttävää hoitoa.

Haastattelemme aina asiakkaat ennen hoidon aloittamista selvittääksemme hoitoon vaikuttavat tekijät sekä mahdolliset kontraindikaatiot.

2 kommenttia:

  1. Nautiskelija nainen<3 Kävin kurkkaamassa teidän sivut ku löysin facen kautta nämä,vaude vau! hyvä NB:n naiset. T.Anneli kolmas muskettisoturi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anneli<3 tuuhan meän kans nautiskeleen! Joo vähän uusia tuulia, vasta laitettiin tää blogi pystyyn! Kiva ku tykkäät! Ja hyvä ku muskettisoturien kuvauspäiviltä jääny näitä otoksia, joita voi vielä hyödyntää ;)

      Poista