tiistai 26. elokuuta 2014

Ayurvedinen Jalokivikasvohoito

Kasvot ovat kehomme näkyvin ja kaunein osa. Heijastamme kasvoista tunteemme ja ajatuksemme. Kasvojen iho on vaatteiden suojaamattomissa altis monille ympäriston vaikutuksille kuten viimalle, tuulelle, pakkaselle ja auringon uv-säteilylle. Kasvojen iho tarvitsee siis erityistä huolenpitoa ja hoitoa. Ayurvedisesti ajatellen ihomme kertoo myös sisäisestä hyvinvoinnistamme, joten on tärkeää huomioida ihomme viestejä ja panostaa ulkoisen hoidon lisäksi kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.



Kasvohoidossa olisi suositeltavaa käydä neljä kertaa vuodessa, aina vuodenaikojen vaihteessa, sillä iho reagoi ilmaston muuttumiseen. Vuodenaikojen taitejaksoissa ayurvedinen dosha menee helpommin epätasapainoon ja ihosi voi heijastella sisäisestä epätasapainosta esimerkiksi kuivumalla tai tuottamalla epäpuhtauksia. Käymällä säännöllisesti kasvohoidossa ihosi saa tarvitsemaansa huolenpitoa, josta se kiittää kirkkaudellaan. Tällöin olet myös jatkuvasti ajantasalla ihosi tarpeista, ja osaat helliä tätä kehoasi suojaavaa suurinta elintäsi oikeanlaisilla kotihoitotuotteilla.



Natural Beautyn Jalokivikasvohoito on ihotyypiin mukaan tehtävä hoito, jonka alussa analysoimme aina ihosi tilan ja toteutamme hoidon sen perusteella. Hoito on siis aina yksilöllinen kuten ihojemme tarpeetkin ovat. Jalokivikasvohoito on nimensä mukaisesti hoito, joka tehdään jalokivien uutteita sisältävillä tuotteilla. Hoidoissa käyttämämme tuotesarja Lakshmi on sertifioidusti luomulaatuinen kosmetiikkasarja. Sarja perustuu ayurvedan filosofiaan, kuten myös kaikki tekemämme hoidot. Ihon pintaa ei hoidossa rikota tai rasiteta turhaan, vaan sitä hoidetaan hellävaroen tehokkaasti ja turvallisesti tuotteilla, jotka sisältävät vain puhtaita ja ylellisiä luonnon raaka-aineita. Lisäksi opastamme ayurvedan filosofian mukaisesti, miten hoitaa ihoa oikein niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Tämä ihmisen monipuolisuutta huomioiva tapa hoitaa on kokonaisvaltaisuudessaan todella vaikuttavaa.



Yksi kasvohoitomme tärkeimmistä osista on ayurvedinen pää- ja kasvohieronta, joka rentouttaa kehoa, rauhoittaa mieltä ja selkeyttää ajatuksia. Päähieronta avaa myös päänalueen lukkiutumia ja poistaa jännitystiloja. Lisäksi päähieronta helpottaa keskittymistä sekä auttaa stressiin, unettomuuteen ja väsymykseen. Kasvojen alueella hieronta koostuu marmapisteiden aktivoinnista. Marmapisteillä tarkoitetaan kehossa olevia herkkiä energiapisteitä, jotka sisältävät elämän voimia. Kehossa on yhteensä 107 marmapistettä, joista 36 on kasvoissa. Jokaisella pisteellä on oma heijastealueensa määrätyssä elimessä, doshassa tai kehon toiminnassa. Marmapisteiden aktivoinnin kautta saat luonnollista kasvojen kohotusta. Ayurvedinen kasvohoito menee siis hyvin syvälle perinteisiin hoitoihin verrattuna. 


Hoitomenustamme löytyy Jalokivikasvohoidon lisäksi elvyttävä aikuisen ihon Luxuskasvohoito, erittäin herkän ihon Iiris kasvohoito, Arctic Man kasvohoito miehille sekä Puhdashelmi kasvohoito 10-16 -vuotialle nuorille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti