tiistai 19. elokuuta 2014

Tervetuloa Natural Beautyyn!

Astu sisään, jätä takkisi naulaan ja käy peremmälle pehmeässä valossa kylpevään tilaan, jonka seinällä tanssahtelevat pionit luovat positiivista tunnelmaa.

Meille olet tervetullut yksin, kaksin tai yhdessä useamman ystävän kanssa. Tärkeintä on, että tulet sellaisena kuin olet.



Tulitko ostoksille? Ammattitaitoiset kosmetologimme auttavat ja opastavat niin luonnonmukaisten ihonhoitotuotteiden kuin meikkienkin valinnassa.Ylellisillä, vain luonnon puhtaita raaka-aineita sisältävillä tuotteillamme arkesi voi olla luksusta joka päivä.

Kaipaatko kaunistautumista tärkeää päivää varten, tai opastusta sinulle sopivaan meikkiin? Kristallikruunun alla sijaitsevassa meikkipisteessä loihdimme upeuttasi korostavan ehostuksen tyylisi ja toiveesi huomioiden.

Onko sinulla varattuna hemmotteluhetki hoitolamme ihanan hoidon parissa? Istahda sohvalle odottamaan kosmetologiasi. Kun kaikki on sinua varten valmiina, toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tunnelmalliseen hoitohuoneeseen. Hoidon alettua keskitymme vain sinun hyvinvointiisi. Hetki on sinun. Rauhallinen ympäristömme ja kokonaisvaltaiset hoitomme takaavat rentouttavan ja uudistavan elämyksen, josta poistut hymy huulillasi.

Meiltä saat myös lahjakortteja, joilla voit hemmotella läheisiäsi ikimuistoisella ja ihanalla tavalla.
Kiitos käynnistäsi ja tervetuloa uudelleen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti