perjantai 29. elokuuta 2014

Raikkautta syksyn harmauteen!

Kesä alkaa olla ohi ja syksy ja harmaus lähestyy. Tällaisena aikana on kiva piristää mieltä kauniilla väreillä. Värejä voi tuoda arkeen helposti vaikkapa vaatteiden ja asusteiden avulla, mutta miksi ei voisi leikitellä väreillä omissa meikkirutiineissa?

Monet tietävät, että me Natural Beautyssa rakastamme huulipunia! Kannustamme asiakkaitammekin rohkeasti käyttämään värikästä huulimeikkiä myös arkena! Huulipunan avulla saa arkimeikistäkin helposti huolitellumman ja raikkaan näköisen!

Vähän aikaa sitten Lily Lololta ilmestyi kaksi uutta huulipuna sävyä. Me halusimme päästä tietenkin heti kokeilemaan näitä ihanan kermaisia ja suklaalta tuoksuvia tulokkaita! Kun Johanna tuli käymään Natural Beautyssa, päätinkin kokeilla tälle kauniille nappisilmälle meikkiä, joka sopii hyvin arkeen, mutta joka on myös helppo muunnella juhlaan sopivaksi!


Tämän meikin pääpointti on ehdottomasti huulissa, johon valitsin toisen Lily lolon uusista huulipuna tulokkaista. Passion Pink -sävy on raikas pinkki, joka näyttää huulissa suorastaan syötävän hyvältä!


Johannan meikkipohjaan käytin Lily Lolon medium -sävyistä BB-voidetta, joka on myös yksi Lily Lolon tuoteperheen uusimmista tulokkaista. Tämä värivoide soveltuu erinomaisesti nimenomaan arkikäyttöön sen kevyen koostumuksen ja helpon levittyvyytensä ansiosta. BB-voiteen levityksen jälkeen meikkipohja kiinnitettiin Lily Lolon Flawless silk -puuterilla, joka tuo iholle kauniin hehkun sen valoa heijastavien hiukkasten ansiosta. Poskipunaksi valitsin huulipunan sävyyn sopivan Lily lolon pinkin Surfer girlin.

Koska meikin painopiste haluttiin pitää huulissa, silmämeikki jätettiin tarkoituksella aika yksinkertaiseksi. Silmissä käytin kahta erilaista luomiväri sävyä, Zuiin vaalea mustardia ja Lily lolon tummanruskeaa stick in the mudia. Silmämeikki viimeisteltiin Lily Lolon ripsivärillä!

Ennen luomivärin levitystä on tärkeää pohjustaa luomet, jotta silmämeikki pysyy kauniina pitkään, eikä rullaannu luomivakoon heti ensimmäisessä käänteessä! Silmämeikin pohjustukseen voi käyttää puuteria, peiteaineita tai pohjustamiseen tarkoitettua Primeria. Lily Lololta löytyy näppärä Primer duo, joka käy hyvin luomivärin pohjustamisen lisäksi myös huulipunan pohjustamiseen. Tästä samaisesta primer napista löytyy myös keltainen peiteväri, joka on tarkoitettu häivyttämään sinertäviä silmänalusia.

Lopuksi halusin viimeistellä meikin Lily Lolon ihanalla Stardust -hohtopuuterilla. Stardustilla viimeistelty meikki on kuin pientä arjen luksusta, kun se hohtaa kauniisti poskipäillä ja kulmaluulla! Suosittelen tätä tuotetta niille, jotka kaipaavat kuulasta ja kauniisti viimeisteltyä meikkipohjaa!


Avainasiat tässä meikissä olivat ehdottomasti huoliteltu meikkipohja ja värikäs huulipuna. Haluamme kannustaa asiakkaitamme rohkeasti kokeilemaan uusia juttuja omissa meikkausrutiineissa! Me Natural Beautyssa autamme ilomielin asiakkaitamme yksilöllisten meikkituotteiden ja sävyjen valinnassa, sekä opastamme tuotteiden oikea oppiseen käyttöön.  

Natural Beauty tarjoaa syyskuun ajan asiakkaileen henkilökohtaisen meikkiopastuksen hintaan 35€ (ovh. 45€)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti