torstai 21. elokuuta 2014

Hurmaavat huulet

Huulipunalla kaunistat itseäsi käden käänteessä ja näytät hetkessä huolitellummalta. Punaamalla huulesi piristät lookin lisäksi päivääsi! Huulipunien puolestapuhujina me Natural Beautyssa olemme ehdottomasti sitä mieltä, että jokaisen naisen meikkipussukasta pitäisi löytyä ainakin yksi omaan tyyliin ja sävymaailmaan sointuva puna. Erityisellä lämmöllä suosittelemme hullaantumaan Zuiin ja Lily Lolon hurmaavista huulipunista ja -kiilloista. Ne sisältävät luonnon arvokkaita ainesosia, kuten esimerkiksi E-vitamiinia, joka suojaa, kosteuttaa ja ravitsee huuliasi. Koko pitkän päivän huulillasi kestävä Zuii on erityisen hyvä valinta silloin, kun kaipaat parhainta pitoa, esimerkiksi tärkeään juhlaan. Koostumukseltaan kermaisempi Lily Lolo puolestaan kosteuttaa kuivimmatkin huulet ja on arkikäytössä helppo sekä huoleton. Mikä punien herkullisista värivaihtoehdoista on sinun suosikkisi?

Lumoavan luonnollinen.
Kuvassa Zuiin punat sävyissä Pink Flesh, Sheer Peach, Nude ja Mandarin. Huulikiilloissa Lily Lolon Whisper sekä Zuiin Rose, Jasmin ja Frangipani.


Pirteä pinkki.
Kuvan Zuiin huulipunat sävyissä Primrose, Butterscotch ja Cashmere. Lily Lolon huulipuna Passion Pink sekä huulikiillot Scandalips ja English Rose.


Klassisen kaunis.
Zuiin huulipunat sävyissä Classic Red ja Coral Red sekä Lily Lolon puna French Flirt. Huulikiilloissa Zuiin Hibiscus ja Ruby Rose.


Dramaattinen tumma.
Zuiin huulipunissa sävyt Sugar Plum ja Wine sekä huulikiilto Maple. Lily Lolon huulipunat Desire ja Berry Crush.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti